İstanbulSMD Güze Merhaba Partisi Gerçekleşti


7 Ekim 2023

İstanbulSMD olarak Dünya Mimarlik Haftası ve derneğimizin Geleneksel Güz Partisini kutlamak üzere üyeleri̇mi̇z, Türkiye’nin farklı bölgelerinde faaliyet gösteren SMD yetkilileri, meslektaşlarımız, yapı sektörünün temsilcileri ve basın mensupları ile Koleksiyon ev sahipliğinde bir araya geldik. 

İstanbulSMD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Hızıroğlu, bu sene Dünya Mimarlık Günü’nün teması olan “Dayanıklı Topluluklar için Mimarlık”a vurgu yaptığı açılış konuşmasında, derneğimiz tarafından 2023 yılı içerisinde gerçekleştirilen “11+1 Destek Staj Programı” ve “i2p-Idea to Product” projelerinin olumlu sonuçlarını konuklarla paylaştı. Başkan Hızıroğlu ayrıca, bi̇r konferans seri̇si̇ni̇n ilki olarak planladığımız “Mi̇marlık Ne İşe Yarar?” etkinliğinin ilk duyurusunu da bu gecede yaptı. 

Ali Hızıroğlu’nun ardından mikrofonu devralan Koray Malhan, bu özel gecede ilk kez izleyicilerin beğenisine sunulan Koleksiyon Jean Nouvel Sergisi ve Paris Filarmoni projesinde Nouvel ile yaptıkları işbirliğine dair bilgi verdi ve izleyicileri showroom alanında bulunan sergiyi gezmeye davet etti.

Uzun bir aradan sonra siz değerli konuklarımızla bir araya gelmek bizler için büyük mutluluk oldu. 

Bu keyifli geceye ev sahipliği yapan Koleksiyon’a, Koray Malhan’a ve tüm Koleksiyon ekibine teşekkürlerimizi buradan da iletmek isteriz. 

Türkiye mimarlık ortamının güncel konularını, yaratıcı ve disiplinlerarası bir yaklaşımla ele alacağımız, 6 Aralık 2023’te gerçekleştirilecek “Mi̇marlık Ne İşe Yarar?” etkinliğine dair detaylı bilgiyi çok yakında buradan sizlerle paylaşacağız, bizi takipte kalın…