Kreatif Mimarlık Stajyerlerini Avrupa’ya Yolluyor


22 Şubat 2016

Kreatif Mimarlık bu yıl 11. kez ofis stajyerlerinden birini Inter-Rail ile Avrupa’ya yollayacak. Mimarlık öğrencilerinin katılımına açık olan bursun son başvuru tarihi 15 Nisan 2016.

Yolculuk, konaklama ve günlük harcama giderlerini üstlenen ofis, bursu alan stajyerlerden sadece dönüşlerinde yolculuk boyunca tuttukları günlükler üzerinden tecrübelerini ofis çalışanları ile paylaşmalarını istiyor.

Geçtiğimiz yıl 105 başvuru sonucunda yedi öğrencinin Kreatif Mimarlık’ta ikişer ay staj yaptığını belirten Kreatif Mimarlık kurucusu Aydan Volkan, bu öğrencilerden Ayşe Karabulut’u Inter-Rail ile önümüzdeki yaz Avrupa turuna yollayacaklarını ifade etti.

Kreatif Mimarlık yöneticileri ofis ve şantiye stajlarını mimarlık eğitiminin önemli bir parçası olarak görüyor. Çalışanlarla aynı koşulları ve imkanları sağlayan ofis, projelerinde stajyerlere de bilgileri ve ilgileri ölçeğinde sorumluluk veriyor.

Kreatif Mimarlık, en az iki ay kesintisiz olarak yaz stajı yapacak öğrencilerin başvurularını her yıl 15 Nisan’a kadar kabul ediyor. Başvurular, portfolyoların incelenmesi ve ardından adaylarla yapılan görüşmeler sonrasında değerlendiriliyor.

2016 yılı için staj süresi, 11 Temmuz – 9 Eylül tarihleri arasında, 5-15 Ağustos’taki bir haftalık tatil hariç toplam 8 hafta olarak belirlendi.

Staj başvuruları, cvstaj@kreatifmimarlik.com adresine gönderilebilir.