İki üyemiz GL!C buluşmalarına konuşmacı olarak katılıyor


16 Mart 2016

Dünyanın önde gelen sıhhi tesisat üreticisi GROHE Türkiye ve Arkitera Mimarlık Merkezi iş birliğinde mimarlara yönelik GL!C (GROHE Live!Center) Buluşmaları düzenleniyor.

İstanbulSMD üyelerinden Cafer Bozkurt ve Bünyamin Derman bu buluşmada konuşmacı olarak bulunacak.

Sıhhi tesisat sektöründe kalite, tasarım, teknoloji ve işlevselliği öne çıkaran ürünleriyle mimarlara geniş seçenekler sunan GROHE ile mimarlığın Türkiye'de nitelikli bir şekilde uygulanabilmesi için çalışmalarını sürdüren Arkitera Mimarlık Merkezi'nin düzenleyeceği etkinlik serisine toplam 20 mimar konuşmacı katılacak.

4 Farklı Tema, 20 Mimar, 20 proje
GROHE Live!Center İstanbul'da yapılacak 4 ayrı etkinlik halinde düzenlenecek seminer dizisinin her birinde mimarlar önce Live!Center'da sergilenen GROHE ürünleri hakkında bilgilendirilecek. Ardından 5 mimar konuşmacı, tasarladıkları işlerini 10'ar dakikalık bir sunumla özetleyecekler. Mimarların anlattıkları işler filme alınarak GROHE ve Arkitera'nın sosyal medya hesaplarından paylaşılacak.

29 Mart Salı günü yapılacak ilk etkinliğin teması ise "Su". Dünya Su Günü'nün hemen ertesinde yapılacak etkinlikte, suyun baskın bir mimari öğe olarak kullanıldığı, suyun etrafında şekillenen güncel projeler izleyicilere aktarılacak.

29 Mart'ta Grohe Live!Center'da yapılacak ilk etkinliğe konuşmacı olarak katılacak mimarlar ve projeleri şu şekilde:
• Gökhan Avcıoğlu (GAD FOUNDATION) Nikki Beach Torba
• Cafer Bozkurt (Cafer Bozkurt Mimarlık) Kılıç Ali Paşa Hamamı
• Abdurrahman Çekim (Baraka Mimarlık) Maxx Royal Kemer Resort ve Spa
• Bünyamin Derman (DBArchitects) V.K.V. Koç Özel Lisesi Havuz
• Mehpare Evrenol (Evrenol Architects) Antepia

Etkinlik Programı
19:00'da hoş geldin ikramı ve GROHE Live!Center turu ile başlayacak etkinlik, 19:45-20:45 arasında mimarların proje anlatımları ile devam edecek. Buluşma daha sonra bir parti ile sona erecek.

Sınırlı sayıda izleyicinin katılacağı etkinlik için Eventbrite'dan kayıt olmakta gecikmeyin.